Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση στο The Mall Athens

techpops @ The Athens MallΗ ομάδα μας ολοκλήρωσε την 19η Ιουλίου 2014, την εκδήλωση στο The Mall Athens. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία και θα την θυμόμαστε για πάντα. Είχαμε την ευκαιρεία να μιλήσουμε σε εκατοντάδες γονείς και παιδία, να τους εξηγήσουμε τι κάνουμε αλλά και να τους μιλήσουμε για το STEM education, το Google Lunar XPrize competition και το Lunar exploration.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το The Mall Athens και ιδιαίτερα τον κ. Ευάγγελο Ζαρκαλή, για την φιλοξενεία και την υποστήριξη σε όλη την εκδήλωση (χώρος, κατασκευή περιπτέρου, διαφημιστικά, κλπ) καθώς και την Lego Hellas και ιδιαίτερα τον κ. Κώστα Τσαγκαμίλη, για την συνεχόμενη υποστήριξη. Η αλήθεια είναι ότι η προθημεία να βοηθήσουν και το ενδιαφέρον για την ομάδα μας, μας έχει συγκινήσει ιδιαίτερα!

Πολλοί γονείς και παιδιά που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας ενδιαφέρθηκαν για το πως μπορούν και αυτά να συμμετάσχουν σε παρόμοιες δράσεις. Όπως τους υποσχεθήκαμε, σύντομα μέσω της ιστοσελίδας μας θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε πληροφορίες για ανάλογες δράσεις. Κάντε LIKE στην σελίδα μας στο facebook για να μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση στο photo album που δημοσιεύσαμε στο facebook.

 

Leave a Reply